Ρωσική κουζίνα Russian cuisine
1 kg. των ψιλοκομμένο άπαχου κρέατος ή κρέατος και την προσφορά
αλεύρι, όπως απαιτείται
4 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
150 g. κρέμα γάλακτος ή ελληνικά σύνολο γιαούρτι
ζωμό κρέατος
2 μεγάλα κρεμμύδια, λευκό qb
βούτυρο για να δοκιμάσετε
αλάτι και πιπέρι
Προετοιμασία
Κόβουμε το κρέας σε φέτες πρώτο, κάθετα προς τις ίνες, και στη συνέχεια σε λωρίδες.
Καθαρίστε και λεπτές φέτες κρεμμύδια και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν σε χαμηλή φωτιά με ένα ωραίο κουμπί του βουτύρου και μια πρέζα αλάτι.
Αναμείξτε 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι με το αλάτι και το πιπέρι, και το αλεύρι το κρέας με το μείγμα αυτό ομοιόμορφα. Προσθέστε το κρέας με τα κρεμμύδια, και τα σοτάρετε σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσει.
Ετοιμάστε τη σάλτσα που θα προστεθούν αργότερα. Φρυγανιά 1 κουταλιά αλεύρι και το βούτυρο σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε στη συνέχεια, ξινή κρέμα ή γιαούρτι ελληνικά πλήρως, και τον τοματοπελτέ. Λιώστε όλα τα παραπάνω με ζεστό ζωμό, και μαγειρέψτε λίγο.
Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω από το κρέας και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10-15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, δεν φθάνουν στο σημείο βρασμού, αλλιώς το κρέας θα είναι σκληρές.
Σερβίρετε αυτό το νόστιμο πιάτο του κρέατος με λευκό ρύζι ή πιλάφι ή πουρέ ή βραστές πατάτες.
Μια χαρά μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα μανιτάρια στιφάδο με λίγο βούτυρο, το αλάτι και το πιπέρι, τη στιγμή που προσθέτετε τη σάλτσα.
1 kg. of chopped lean meat or meat supplyflour, as needed4 tablespoons tomato paste150 g. cream or Greek yogurt allbeef broth2 large onions, white qbbutter to tasteSalt and pepperPreparationCut the meat into slices first, perpendicular to the fibers, then cut into strips.
Clean and thinly sliced onions and simmer on low heat with a nice knob of butter and a pinch of salt.
Mix 4 tablespoons of flour with salt and pepper, and flour the meat with this mixture evenly. Add the meat with the onions and saute over high heat, stirring until browned.
Prepare the sauce to be added later. Toast 1 tablespoon flour and butter in a saucepan, then add, sour cream or Greek yogurt in full, and tomato paste. Melt it all with hot broth, and cook a little.
Pour the sauce over the meat and continue baking for 10-15 minutes over low heat, do not reach the boiling point, otherwise the meat will be tough.
Serve this tasty dish of meat with white rice or rice pilaf or mashed or boiled potatoes.
A joy you can also add mushrooms stew with a little butter, salt and pepper when you add the sauce.
1 kg. των ψιλοκομμένο άπαχου κρέατος ή κρέατος και την προσφορά
αλεύρι, όπως απαιτείται
4 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
150 g. κρέμα γάλακτος ή ελληνικά σύνολο γιαούρτι
ζωμό κρέατος
2 μεγάλα κρεμμύδια, λευκό qb
βούτυρο για να δοκιμάσετε
αλάτι και πιπέρι
Προετοιμασία
Κόβουμε το κρέας σε φέτες πρώτο, κάθετα προς τις ίνες, και στη συνέχεια σε λωρίδες.
Καθαρίστε και λεπτές φέτες κρεμμύδια και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν σε χαμηλή φωτιά με ένα ωραίο κουμπί του βουτύρου και μια πρέζα αλάτι.
Αναμείξτε 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι με το αλάτι και το πιπέρι, και το αλεύρι το κρέας με το μείγμα αυτό ομοιόμορφα. Προσθέστε το κρέας με τα κρεμμύδια, και τα σοτάρετε σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσει.
Ετοιμάστε τη σάλτσα που θα προστεθούν αργότερα. Φρυγανιά 1 κουταλιά αλεύρι και το βούτυρο σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε στη συνέχεια, ξινή κρέμα ή γιαούρτι ελληνικά πλήρως, και τον τοματοπελτέ. Λιώστε όλα τα παραπάνω με ζεστό ζωμό, και μαγειρέψτε λίγο.
Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω από το κρέας και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10-15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, δεν φθάνουν στο σημείο βρασμού, αλλιώς το κρέας θα είναι σκληρές.
Σερβίρετε αυτό το νόστιμο πιάτο του κρέατος με λευκό ρύζι ή πιλάφι ή πουρέ ή βραστές πατάτες.
Μια χαρά μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα μανιτάρια στιφάδο με λίγο βούτυρο, το αλάτι και το πιπέρι, τη στιγμή που προσθέτετε τη σάλτσα.
1 kg. of chopped lean meat or meat supplyflour, as needed4 tablespoons tomato paste150 g. cream or Greek yogurt allbeef broth2 large onions, white qbbutter to tasteSalt and pepperPreparationCut the meat into slices first, perpendicular to the fibers, then cut into strips.
Clean and thinly sliced onions and simmer on low heat with a nice knob of butter and a pinch of salt.
Mix 4 tablespoons of flour with salt and pepper, and flour the meat with this mixture evenly. Add the meat with the onions and saute over high heat, stirring until browned.
Prepare the sauce to be added later. Toast 1 tablespoon flour and butter in a saucepan, then add, sour cream or Greek yogurt in full, and tomato paste. Melt it all with hot broth, and cook a little.
Pour the sauce over the meat and continue baking for 10-15 minutes over low heat, do not reach the boiling point, otherwise the meat will be tough.
Serve this tasty dish of meat with white rice or rice pilaf or mashed or boiled potatoes.
A joy you can also add mushrooms stew with a little butter, salt and pepper when you add the sauce.