2019

Καρύδα Κοτόπουλο De coco Pollo



Καρύδα Κοτόπουλο  De coco Pollo



http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/


Συστατικά


Καρύδα Κοτόπουλο:
1 1 / 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 / 2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κινεζικής πέντε καρυκευμάτων
2 κουταλιές ® Smucker του Κρεμώδη Φυσικό φυστικοβούτυρο
1 / 4 φλιτζάνι άπαχο γάλα
1 1 / 4 φλιτζάνια ψίχα ψωμιού panko
1 / 2 φλιτζάνι νιφάδες καρύδας
1 (16 ουγγιά) πακέτο χωρίς κόκαλα, δέρμα προσφορές στήθος κοτόπουλου
1 / 4 φλιτζάνι Crisco ® πουριτανική Canola Oil με ωμέγα-3 DHA

Βερίκοκο-Ginger Σάλτσα:
1 (10,25 ουγκιές) βάζο Smucker'S ® Χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο Βερίκοκο Διατηρεί
1 κουταλιά σάλτσα σόγιας lite
1 / 2 κουταλάκι γλυκού χυμό λεμονιού
3 / 4 κουταλάκι του γλυκού σκούρα Ασίας σησαμέλαιο
1 / 2 κουταλάκι τριμμένο λεπτώς gingerroot
Οδηγίες


Συνδυάστε το αλάτι, σκόνη πέντε μπαχαρικών, το φυστικοβούτυρο και το γάλα σε ένα ρηχό μπολ. Συνδυάστε crumbs ψωμιού και την καρύδα σε ένα άλλο ρηχό κύπελλο. Παλτό κοτόπουλο στο μείγμα φυστικοβούτυρο, βουτιά σε αρτοποιίας μείγμα. Pat στο παλτό καλά.
Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Cook προσφορών κοτόπουλο αργά για να επιτευχθεί ακόμη και αμαύρωση, περίπου 3 έως 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Προσθέστε περισσότερο πετρέλαιο, όπως απαιτείται.
Συνδυάστε κονσέρβες, σάλτσα σόγιας, χυμός λεμονιού, σησαμέλαιο και gingerroot σε φούρνο μικροκυμάτων-μπολ ασφαλές. Μικροκυμάτων για HIGH 20 έως 30 δευτερόλεπτα ή μέχρι να θερμαίνεται μέσω? Ανακατεύουμε. Σερβίρεται ζεστό με κοτόπουλο ως βυθίζοντας σάλτσα.
Ingredientes
De coco Pollo1 1 / 2 cucharaditas de sal1 / 2 cucharadita de polvo de cinco especias chinas2 cucharadas de Smucker's ® crema de mantequilla de maní natural1.4 taza de leche descremada1 1 / 4 tazas de migas de pan panko1 / 2 taza de coco rallado1 (16 onzas) paquete de pollo sin hueso piel pechos ofrece1 / 4 taza de Crisco ® puritano Aceite de Canola con Omega-3 DHA
 
Albaricoque y jengibre Salsa:1 (10.25 onzas) frasco Smucker's ® de bajo azúcar en la sangre de albaricoque Conserva1 cucharada de salsa de soja light1 / 2 cucharadita de jugo de limón3 / 4 cucharadita de aceite de sésamo negro asiático1 / 2 cucharadita de ralladura de jengibreInstrucciones
Combine la sal, polvo de cinco especias, mantequilla de maní y la leche en una taza.Mezclar el pan rallado y el coco en otro plato hondo. Cubra el pollo en la mezcla de mantequilla de maní, salsa a la mezcla de pan. Patente para cubrir bien.Calentar el aceite en una sartén grande a fuego medio. Cocine el pollo ofertas finales para lograr un dorado uniforme, de 3 a 4 minutos por cada lado. Agregue más aceite según sea necesario.Combine conserva, salsa de soya, jugo de limón, aceite de sésamo y el jengibre en un recipiente para microondas. Microondas a potencia ALTA de 20 a 30 segundos o hasta que esté caliente; Revuelva. caliente con el pollo como salsa Servir.