500 γρ κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι
1πιπερια
4-5 φρυγανιές μουσκεμένες
1 αυγό
Μαιδανός
Αλάτι-πιπέρι-Ρίγανη
Λίγη τριμμένη φρυγανιά αν χρειαστεί
Αλεύρι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε τον κιμά με τις στημένες φρυγανιές και το αυγό. προσθέτουμε το πολτοποιημένο στο μουλτι κρεμμύδι και την πολτοποιημένη πιπέρια.
Ζυμώνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας
Αν δούμε ότι το μείγμα έχει πολλά υγρά προσθέτουμε τριμμένη φρυγανιά.
Μετά φτιάχνουμε μπαλάκια τα αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/