2 Αυγά
1 βανίλιας
50 g Ζάχαρη
75 g Αλεύρι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ
4 Seedless μανταρίνια
50 ml Grand Marnier
3 κουταλιές της σούπας Ζάχαρη άχνη
150 g Σαντιγύ
3 Κρόκος
50 g Ζάχαρη
2 κουταλιές Ginger Spice Ψωμί
250 γρ Μασκαρπόνε
ΕΠΙΣΗΣ
50 ml Εσπρέσο
Κακάο σε σκόνη
Προετοιμασία βήματα1 βανίλιας
50 g Ζάχαρη
75 g Αλεύρι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ
4 Seedless μανταρίνια
50 ml Grand Marnier
3 κουταλιές της σούπας Ζάχαρη άχνη
150 g Σαντιγύ
3 Κρόκος
50 g Ζάχαρη
2 κουταλιές Ginger Spice Ψωμί
250 γρ Μασκαρπόνε
ΕΠΙΣΗΣ
50 ml Εσπρέσο
Κακάο σε σκόνη
1. Θερμότητας το φούρνο στους 180 βαθμούς. αυγά χωριστά. Κρόκοι αυγών με βανίλια και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Ασπράδια αυγού στις μαλακές αιχμές, εναλλάσσοντας αλεύρι στο κρόκο αυγού με ανελκυστήρα μάζας.
2. Παντεσπάνι σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με στόμιο και ψεκάστε 12-16 σημεία (κάθε περίπου 4 εκατοστά σε διάμετρο) σε μια λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Μπισκότα στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά, αφήστε να κρυώσει και αφαιρέστε το.
Τρίτο μανταρινιού φλούδα και φιλέτο. Φιλέτο με Grand Marnier και σκόνη μαρινάδα ζάχαρη.
4. Whip κρέμα μέχρι να σφίξουν. Κρόκοι αυγών με τη ζάχαρη και τα μπαχαρικά μελόψωμο μέχρι frothy. Σταδιακά, μασκαρπόνε αιτία. Διπλώστε σε σαντιγί. Ψωμί με κρέμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής μεταγγίζεται.
5. Espresso μπισκότα με λίγο κρύο ψιλόβροχο που εναλλάσσονται με μανταρινιές και κρέμα γάλακτος σε επιστρώσεις γυαλί. Cool. Λίγο πριν το σερβίρισμα, πασπαλίζουμε με κακάο.
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/