2019

Βούτυρο κέικ




200 ml Γάλα
200 γρ μαλακό βούτυρο
Αλάτι
2 Αυγά
25 g φρέσκια μαγιά
130 g Ζάχαρη
2 κουταλάκι του γλυκού Μπαχαρικό
30 g φουντούκια
30 g Αμύγδαλα
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα


Προετοιμασία βήματα

Προετοιμασία 1 Θερμαίνεται το γάλα με τη ζάχαρη και μαγιά στο χλιαρό διαλύονται. Αλεύρι σε ένα μπολ και μορφή σε κατάθλιψη. Ρίξτε το χαμηλότερο σημείο του γάλακτος μαγιά in. αυγά , 1 πρέζα αλάτι και το βούτυρο. το άγκιστρο ζύμη του μίξερ σε μια ομαλή ζύμη με. Καλύπτεται σε ζεστό μέρος για 1 ώρα αφήσει να πάει. 2. Εν τω μεταξύ, για τα πέλματα βούτυρο βούτυρο, ζάχαρη και μπαχαρικά με το σύρμα του μίξερ χειρός μέχρι να γίνουν αφρός. Φουντούκια και ανακατεύουμε.Stollen βούτυρο σε μια τσάντα ζύμης που γεμίζουν με μεσαίου Hole σωλήνα. Παύση καλλιέργειας. 3. Βάλτε τη ζύμη σε ένα χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί και με τα χέρια σε αλευρωμένη ταψί και ισιώστε το με το μέγεθος ομοιόμορφα. Η ζύμη για 20 λεπτά ας πάει. με τα δάχτυλά σας, ανά διαστήματα 3 εκατοστά τρύπες στη ζύμη και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο, δεν είναι αυτή η ζύμη πατώντας, εντούτοις. τις τρύπες στο καρφιά βούτυρο ψεκασμού. Πασπαλίζουμε τη ζύμη με αμύγδαλα. 4.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς (φυσικό αέριο 2-3, κυκλοφορώντας αέρα για 15-20 λεπτά στους 170 βαθμούς) για τη 2η Ψήστε 20-25 λεπτά από το κάτω μέρος των σιδηροδρόμων.Αφαιρέστε από το φούρνο, μια σχάρα για να κρυώσει λίγο, και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Παρακαλώ σημειώστε ότι η προετοιμασία, ότι τα στοιχεία που αναγράφονται στα ποσά συνταγή και το χρόνο μαγειρέματος το αρχικό ποσό ύψους 12 μερίδες, και πρέπει να προσαρμοστούν αναλόγως αν είναι απαραίτητο.