2019

ΡΕΒΥΘΙΑ CHICKPEAS

ΡΕΒΙΘΙΑ CHICKPEAS



230 ΓΡΑΜ ΡΕΒΥΘΙΑ,
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ, 100 ΓΡΑΜ.
ΝΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟΣ,
20 ΓΡΑΜ. ΝΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕ,
70 ΓΡΑΜ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,
1 ΚΟΥΤ. ΒΟΥΤΥΡΟ,
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ,
2 ΚΑΡΟΤΑ, 2  ΠΙΠΕΡΙΕΣ,

ΕΚΤΕΛΕΣΗ,

Βάζετε από βραδύς τα ρεβύθια να φουσκώσουν
βάλτε τα να βράσουν 60-90 λευτα.
Προσθέτετε τον ντοματοπελτέ, το βούτυρο, το λάδι, τα κρεμμυδια, ντοματοχυμος, καροτα, πιπεριες,  αλατίζετε προσεκτικά και πιπερώνετε. καπου
Το τραβάτε από τη φωτιά, το αφήνετε να τραβήξει τα τελευταία υγρά του και σερβίρετε σε πιατέλα.


http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com


230 gram chickpeas ,
 1 onion, 100 g. NTOMATOCHYMOS, 20 gram.Tomato paste, 70 gram. Oil, 1 tsp. Butter, salt, pepper, 2 carrots, 2 PEPPERS, 

EXECUTION,
Put the chickpeas from slow to rise Put to boil lefta 60-90. Add the tomato paste, butter, olive oil, onions, tomato, carrots, peppers, salt and pepper thoroughly. somewhere The pull from the fire, let it grab the last of the liquid and serve on platter.



http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com