2019

Λουκουμάδες








Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το αλεύρι, τη μαγιά,  και προσθέτουμε σιγά σιγά νερό μέχρι να γίνει παχύς χυλός. Τέλος . Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε  για 30΄, . Σε κατσαρόλα βαθιά ζεσταίνουμε  καλαμποκέλαιο. Κόβουμε τους λουκουμάδες .  τον κόβουμε με κουτάλι και τον ρίχνουμε στο καυτό καλαμποκέλαιο  ή ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά από το μείγμα στο λάδι. Τηγανίζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν οι λουκουμάδες. Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τους βάζουμε σε πιατέλα και περιχύνουμε με  μέλι, 
放入大碗里把面粉,酵母,慢慢,直到厚厚的面糊完成。加盖离开30。深锅,热玉米油。甜甜圈。切断与汤匙,并注入滚烫的玉米或加入混合油汤匙汤匙。饺子几分钟,直到鱼苗金黄色。流失吸水纸上他们把放在盘子里,与蜂蜜,肉桂和芝麻小雨


Place in large bowl the flour, yeast, and slowly add water until a thick batter. Done.Cover the bowl and leave for 30. In a deep pot, heat corn oil. Cut the donuts. cut it with a spoon and pour in the hot corn or add tablespoon by tablespoon into the oil mixture.Fry for few minutes until dumplings are golden brown. Drain them on absorbent paper.They put on a platter and drizzle with honey