http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/
ομελέτα
Υλικά
6 αυγά
100ml γάλα
αλάτι
πιπέρι
βούτυρο
μαϊντανός ψιλοκομμένος
μπέικον
Παριζάκι
τριμμένο τυρί
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα προσθέτοντας μαζί αλάτι και πιπέρι.
Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μίγμα των χτυπημένων αυγών. Ψήνουμε την ομελέτα για περίπου 5΄ και την αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.
Σερβίρουμε την ομελέτα με τριμμένο τυρί φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ομελέτα
Υλικά
6 αυγά
100ml γάλα
αλάτι
πιπέρι
βούτυρο
μαϊντανός ψιλοκομμένος
μπέικον
Παριζάκι
τριμμένο τυρί
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα προσθέτοντας μαζί αλάτι και πιπέρι.
Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μίγμα των χτυπημένων αυγών. Ψήνουμε την ομελέτα για περίπου 5΄ και την αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.
Σερβίρουμε την ομελέτα με τριμμένο τυρί φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
omelette
Materials 6 eggs 100ml milk salt pepper butter chopped parsley bacon Parizaki grated cheese
Outturn Beat eggs with milk added with salt and pepper. Heat a pan of butter and add the mixture of beaten eggs. Bake the omelet for about 5 and invert to cook on the other. Serve the omelette with grated cheese freshly ground pepper and chopped parsley.
Materials 6 eggs 100ml milk salt pepper butter chopped parsley bacon Parizaki grated cheese
Outturn Beat eggs with milk added with salt and pepper. Heat a pan of butter and add the mixture of beaten eggs. Bake the omelet for about 5 and invert to cook on the other. Serve the omelette with grated cheese freshly ground pepper and chopped parsley.
煎蛋
材料 6个鸡蛋 100毫升牛奶 盐 胡椒 黄油 切碎的香菜 咸肉 Parizaki 磨碎的奶酪
结算 用牛奶打蛋加入盐和胡椒。 黄油烧热平底锅,加入了蛋液的混合物。烤约5煎蛋卷和反转做饭为另一方。 服务与新鲜磨碎的奶酪煎蛋卷胡椒粉和切碎的香菜。
材料 6个鸡蛋 100毫升牛奶 盐 胡椒 黄油 切碎的香菜 咸肉 Parizaki 磨碎的奶酪
结算 用牛奶打蛋加入盐和胡椒。 黄油烧热平底锅,加入了蛋液的混合物。烤约5煎蛋卷和反转做饭为另一方。 服务与新鲜磨碎的奶酪煎蛋卷胡椒粉和切碎的香菜。