2019

Makizushi (rolled sushi) Japan Japan's Le Japon Giappone Япония


















Makizushi (σούσι)
  1. Τοποθετήστε ένα φύλλο ψημένα φύκια (nori) σε ένα χαλάκι από μπαμπού (makisu). Απλώστε ένα στρώμα vinegared ρυζιού (sumeshi) επάνω στο nori. Αφήστε περίπου 3 εκατοστά του ακάλυπτου την άκρη. Φόρμα ένα φως εγκοπή στο κέντρο.
  2. Βάλτε τη γέμιση, όπως ωμό ψάρι ή αγγούρι στη μέση. Κυλήστε τα στρώματα πάνω με το ταπί. Αν ο Nori άκρα δεν κολλούν μεταξύ τους, υγρή τους από το νερό.
  3. Roll σε μια σφιχτή, ακόμη και κύλινδρο.
  4. Κόβουμε το ρολό σε 8-10 κομμάτια. Βυθίστε το μαχαίρι στο ξίδι ανάμεσα σε φέτες.


































Makizushi (sushi) Place a sheet of toasted seaweed (nori) on a bamboo mat (makisu). Apply a layer of vinegared rice (sumeshi) onto the nori. Leave about 3 cm of the tip uncovered. Form a light indentation into the center. Put the filling, such as raw fish or cucumber in half. Roll over the layers of the mat. Nori If the edges do not stick together, wet from the water. Roll into a tight, even cylinder. Cut roll into 8-10 pieces. Dip the knife in between slices of vinegar.


http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/


Makizushi (sushi) Mettere un foglio di alga tostata (nori) su una stuoia di bambù (makisu). Applicare uno strato di riso all'aceto (sumeshi) sul nori. Invia circa 3 cm della punta scoperto. Forma una rientranza di luce verso il centro. Mettere il ripieno, come il pesce crudo o cetriolo a metà. Rotolare sopra gli strati del tappeto. Nori Se i bordi non si attaccano insieme, bagnato dall'acqua. Roll in una stretta, anche cilindro. Tagliare a rullo 8-10 pezzi. Immergere il coltello tra fette di aceto

http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/


Makizushi (суши) 
Место лист поджаренных водорослей (нори) на бамбуковой циновки (makisu).Нанесите слой уксусом риса (sumeshi) на нори. Написать около 3 см от кончика раскрыты. Форма света отступы в центре. Положить начинку, таких, как сырая рыба или огурец в два раза. Наведите курсор мыши слоев Матем. Нори Если ребра не слипаются, мокрые от воды. Крен в жесткой, даже цилиндр. Вырезать ролл в 8-10 штук. Dip нож между слоями уксуса.


http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/


Makizushi (sushi) Coloque una hoja de tostadas de algas (nori) en una estera de bambú (makisu).Aplique una capa de arroz en vinagre (sumeshi) sobre el nori. Deja unos 3 cm de la punta descubierta. Forma una hendidura de luz en el centro. Ponga el relleno, tales como pescado crudo o el pepino por la mitad. Pase el cursor sobre las capas de la colchoneta. Nori Si los bordes no se peguen, mojado por el agua. Roll en un apretado, incluso cilindro. Corte rodar en 8.10 unidades. Sumerja el cuchillo entre rebanadas de vinagre.


http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/