2019

Cucina italiana Ravioli di pesce Italian Cuisine Seafood Ravioli Cocina italiana Raviolis de mariscos Fruits de mer Cuisine italienne Ravioli













Τα ραβιόλια θαλασσινά λευκών και μαύρων είναι ένα πρώτο κύκλο των ψαριών
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/


Για τη γέμιση για ραβιόλια
1,5 kg λευκό κρέας ψάρι (π.χ. λαβράκι, καπόνι, καπόνι), χρησιμοποιήσαμε τις φωτογραφίες του λαβρακιού
2 ή 3 αυγά
2 σκελίδες σκόρδο
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
3 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
ένα κομμάτι »του νωπού μαντζουράνα
ένα κομμάτι »του νωπού ψίχουλα ψωμιού
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για να δοκιμάσετε
αλάτι
Για την ζυμαρικά
1 kg. αλεύρι
4 αυγά
ένα κομμάτι «της σουπιάς
αλάτι
Μια ελαφριά σάλτσα από μύδια και γαρίδες για γαρνίρισμα
1 αμφιβληστροειδή χιτώνα του κυδώνια
1 / 2 κιλό. της γαρίδας
2 σκελίδες σκόρδο
1 χούφτα ντοματάκια
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για να δοκιμάσετε

Το φρέσκο ​​λαβράκι που χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία ραβιόλια ψαριών.

Προετοιμασία της γέμισης
Πρώτη Ετοιμάστε τη γέμιση, μπορείτε να προετοιμάσετε την προηγούμενη μέρα, ακόμη και στην περίπτωση αυτή, η γεύση θα είναι ακόμη καλύτερη.

Καθαρίζουμε το ψάρι , εξαλείφοντας τις κλίμακες και στη συνέχεια να τα πλένουμε καλά.

Τηγανίζουμε τα ψάρια σε μια κατσαρόλα με το λιωμένο σκόρδο, λάδι λίγο ", ρίξτε στη συνέχεια το άσπρο κρασί, αλάτι και μαγειρέψτε. Πασπαλίστε με λίγο νερό αν χρειαστεί.

Με πολλή υπομονή εντελώς πήρε καθαρά το ψάρι, προσεκτικά την αφαίρεση των οστών και του δέρματος. Το εμποτισμένο ψωμί στη σάλτσα που έχει σχηματιστεί κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος των ψαριών, και προσθέστε τον πολτό.

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα μαντζουράνα και προσθέτουμε τα ψάρια.

Περάστε το ψάρι και μαντζουράνα κρεατομηχανή , η χρήση δεν είναι απολύτως ένα μίξερ ή μπλέντερ.

Προσθέτουμε τα αυγά στη γέμιση.
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/
Στη συνέχεια, η παρμεζάνα.

Αναμειγνύονται και εποχή με αλάτι.

Προετοιμάζοντας το ραβιόλι .
Προετοιμάστε το λευκό πάστα ακόλουθη συνταγή μας , χρησιμοποιώντας το μισό κιλό. αλεύρι, λίγο «αλάτι, δύο αυγά και το νερό που χρειαζόμαστε, όπως τον βλέπετε για ραβιόλια, χρησιμοποιώντας λιγότερα αυγά με τα μακαρόνια. Ετοιμάστε τα ζυμαρικά μαύρο χρησιμοποιώντας πάντα συνταγή μας ειδικά , χρησιμοποιώντας πάντα ένα δεύτερο kg. αλεύρι, δυο αυγά, αλάτι και μαύρο μελάνι. Βέβαια, στο τέλος θα κάνετε τη ζύμη, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να επεκτείνει σταδιακά για να πάρετε την ασυνήθιστη μαύρο και άσπρο fettuccine.

Ανοίγουμε τη ζύμη και το λευκό Απορρίψτε τα ραβιόλια , σας προτείνουμε να κάνετε τα ραβιόλια λίγο «μεγαλύτερες από εκείνες του κρέατος.

Καθορίστε ένα κομμάτι «της πληρώσεως σε κάθε τρύπα του ραβιόλια με τη σακούλα ζαχαροπλαστικής (ή μείωση σακούλα καταψύκτη σε μια γωνία).

Ανοίγουμε τη ζύμη πάρα πολύ μαύρο και καλύπτουν τη γέμιση. Για να αποτρέψετε την ραβιόλια είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια της υγρής μαγειρέματος τα ζυμαρικά πριν φορέσετε τα μαύρα 'ενός, και πιέστε με μέτρια ενέργεια. Για να αποφύγετε το άσπρο σεντόνι είναι βρώμικος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε δύο μηχανές (η περίφημη πάπια γιαγιά)

Κόψτε το ραβιόλι με τον οδοντωτό τροχό.

Τοποθετήστε το ραβιόλι σε ένα δίσκο καλυμμένο με το αλευρωμένη πανί.

Προετοιμασία μια ελαφριά σάλτσα από μύδια και γαρίδες .

Αφήστε την εκροή των κυδώνια σε αλατισμένο νερό για αρκετές ώρες.

Στη συνέχεια αφήστε τα ανοίξετε, να αφαιρέσετε οποιαδήποτε που δεν θα είναι ανοικτό, βάλτε τα στην άκρη, τότε στέλεχος και να εξαφανίσει και το υγρό που παράγεται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Πλένετε τις γαρίδες, για την άρση των κεραιών και τα πόδια (για την πρόληψη, στη συνέχεια, να μπει μέσα στη σάλτσα).
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/
Πλένουμε τα ντομάτες και τις κόβουμε σε κομμάτια, στη συνέχεια, καφέ τους πέντε λεπτά σε δυνατή φωτιά σε ένα μεγάλο τηγάνι με το σκελίδες λιωμένο σκόρδο και λίγο »λαδιού.

Προσθέστε το γαρίδες , και μαγειρέψτε πολύ γρήγορα επίσης.

Πλήρης με μύδια και τα υγρά μαγειρέματος τους, που θα λειτουργεί ως το αλάτι, ανακατεύετε και μαγειρέψτε λίγα ακόμη λεπτά, έτσι ώστε τα μύδια είναι στη γεύση στη σάλτσα.

Εδώ είναι μια ελαφριά σάλτσα από μύδια και γαρίδες.

Σερβίρουμε τα ραβιόλια

Βράστε τα ραβιόλια σε αλατισμένο νερό.

Στραγγίστε και ανακατέψτε στο τηγάνι με τη σάλτσα.

Περάστε τους στην πυρκαγιά, ανακατεύοντας για λίγο με την εποχή.

Σερβίρετε με μια ψηλή βροχή του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου ολοκλήρωση ».

Εναλλακτικά, μπορείτε να τους ντύσει με ελαιόλαδο και έξτρα παρθένο αυγοτάραχο , ή απλά με το ελαιόλαδο.
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/



Ingredients (1 serving)
Stuffing400 g sea bass400 g firm white fish1 kg shells2 tablespoons olive oil1 tablespoon dried oregano1 tablespoon chopped parsleyfreshly ground pepper2 cup white wine2 garlic skelidespickled peppers
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/
Sauce2 medium onions, diced10 skelides garlicshrimp shells12 medium tomatoes, peeled, seeded and dicedzest and juice of 2 oranges1 teaspoon saffron threads1 cup white wine2 bay leaves6 piperosporoi3 tablespoons olive oilPoaching liquid & clam broth3-4 tablespoons rice flour

http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/
Outturn1. bass in well salted water with the pickled peppers. Discard the liquid.2. fish in wine until done. I do not paravrazoume.3. Fuming scallops in white wine and garlic. Remove them from their shells retaining the liquid. Let the little whole and chontrokovoume older.4. Seafood Mix thoroughly and pour olive oil. Put aside. Sauce: SPECIAL REQUIREMENTS: cheese cloth, paper, parchment, rice flour.1. Soak saffron threads in a white wine for 30 minutes.2. Fry the shells from the shrimp in hot oil until just golden. Then mix with the thyme, bay leaves and piperosporous in cheese cloth (touloupani).3. Saute onion until soft and golden, but not to darken, the oil we used the shells of shrimp. Add garlic and saute for another 5 minutes.4. Rinse the pan with white wine, liquid posarisma and shellfish broth. Add the tomatoes and the yolk sac.5. Simmer for1.45 '. Add the lemon juice and orange zest and simmer for another 15 minutes.Composition:1. Place about 1 tablespoon mixture of seafood in every large sheet of ravioli pasta and cover with a second layer. The Moisten around with water, press to leave the air, and cut with the cutter for ravioli.2. The spread on trays, which we stretched parchment paper and sprinkle with rice flour to keep it dry. We use a wide pan with water. Cook 3-4 ravioli at a time for 3-4 minutes
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/



For the filling for ravioli1,5 kg white meat fish (eg bass, gurnard, gurnard), we used the photos of sea bass2 or 3 eggs2 cloves garlic½ cup white wine3 tablespoons grated Parmesan cheesea piece of "fresh marjorama piece of "fresh bread crumbsextra virgin olive oil to tastesaltFor the pasta1 kg. flour4 eggsa piece of "cuttlefishsaltA light sauce of mussels and shrimp for garnish1 retina of clams1 / 2 kilo. Shrimp2 cloves garlic1 handful of cherry tomatoesextra virgin olive oil to taste
Fresh sea bass used in the preparation of fish ravioli.
 
Preparing the fillingFirst Prepare the stuffing, you can prepare the day before, even in this case, the flavor will be even better.
Clean the fish by removing scales and then wash them well.
Fry fish in a saucepan with the crushed garlic, a little oil, then pour the white wine, salt and cook. Sprinkle with a little water if necessary.
With great patience he completely clean the fish, carefully remove the bones and skin. The soaked bread in the sauce that has formed during the cooking of fish, and add the pulp.
Clean and wash the marjoram and add the fish.
Thread the fish mincer and marjoram, use is not strictly a mixer or blender.
Add eggs to the filling.
Then, the parmigiano.
Mix and season with salt.
 
Preparing the ravioli.Prepare white cake following our recipe, using half a kilo. flour, a bit of salt, two eggs and the water we need, as you see it for ravioli, using fewer eggs to the pasta.Prepare pasta black using our special recipe, always using half kg. flour, two eggs, salt and black ink. Of course, in the end will make the dough, which you can then gradually expand to take the unusual black and white fettuccine.
Roll out the dough and discard the white ravioli, we suggest you make the ravioli a bit bigger than the meat.
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/
Set a piece of "filling in every hole ravioli with pastry bag (or decrease freezer bag in a corner).
Roll out the dough too much black and cover the filling. To prevent the ravioli is open during the wet cooking the pasta before putting on the black one, and press with moderate energy. To avoid the white sheet is dirty you have to use two machines (the famous duck grandmother)
Cut the ravioli with the cog wheel.
Place the ravioli on a tray covered with a floured cloth.
 
Prepare a light sauce of mussels and shrimp.
Let drain the clams in salted water for several hours.
Then leave them open, remove any that are not open, set aside, then strain and set aside and the liquid produced during cooking. Wash the shrimp to remove the antennae and legs (to prevent then from getting into the sauce).
Wash the tomatoes and cut them into pieces, then brown the five minutes over high heat in a large pan with the crushed garlic cloves and a little "oil.
Add the shrimp, and cook very quickly too.
Complete with mussels and cooking liquid, which will function as the salt, stir and cook another few minutes so that the mussels are the flavor in the sauce.
Here is a light sauce of mussels and shrimp.
 
Serve the ravioli
Cook the ravioli in salted water.
Drain and toss in pan with sauce.
Skip to the fire, stirring a little with time.
Serve with a drizzle of extra virgin olive completion.
Alternatively, you can dress with extra virgin olive oil and fish roe, or simply with olive oil.

http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/












Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:




Παιχνιδια - Paixnidia

Παιχνιδια - Paixnidia


Ανέκδοτα από το Asteiakia.gr