Συστατικά
- 3 φλιτζάνια αλέυρι
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- ½ κουταλάκι αλάτι
- 6 κουταλιές κακάο σκόνη
- 1 κουταλάκι σόδα
- 2 φλιτζάνια κρύο νερό
Για τα ταψάκι
- 10 κουταλιές λάδι
- 1 κουταλιά ξύδι
- 2 βανίλιες
Για την επικάλυψη
Οδηγίες
βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια λεκάνη και τα χτυπάμε με το μίξερ για 5 λεπτά.
- Για το ταψάκι muffins, ανακατέουμε όλα μαζί τα υλικά και βάζουμε σε κάθε τρύπα απο 1 κουταλάκι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, για περίπου 30 λεπτά.
- Μόλις βγάλουμε τα muffins ζεστά όπως είναι, απλώνουμε το γλάσσο