2019

Ψήσιμο Rocks Σάλτσα Ντομάτα Cooking Rocks Tomato Sauce



Αυτό το ψητό συνταγή σάλτσα ντομάτας είναι μια μεγάλη ιδέα όταν έχετε ήδη το φούρνο για - ενώ ψητό σας είναι το μαγείρεμα, μπορείτε να κάνει τη σάλτσα για ζυμαρικά πιάτο σας. Το ψητό σάλτσα ντομάτας θα προσθέσει επίσης την υγρασία και το άρωμα στο φούρνο. 

Κάνει περίπου 3 Κύπελλα ψητό σάλτσα ντομάτας
Prep χρόνος: 15 λεπτά

Χρόνος μαγείρων: 1 ώρα, 15 λεπτά

Συνολικός χρόνος: 1 ώρα, 30 λεπτά

Συστατικά:
1 / 4 φλυτζάνι καλό ελαιόλαδο
28-ουγκιά μπορεί δαμάσκηνο ντομάτες (κατά προτίμηση San Marzano), τακτική ή συσκευασμένα με βασιλικό
1 / 2 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες λεπτές
6 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες
1 / 4 κουταλάκι κόκκινο νιφάδες τσίλι
2-3 ελατήρια φρέσκια ρίγανη, προαιρετικά
αλάτι και πιπέρι
2 1 / 4 φλιτζάνια κρύο νερό
Προετοιμασία:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 425 βαθμούς Φ. 

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε ένα 13 x 9-στην κατσαρόλα. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το νερό. Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι και το μαχαίρι για να κοπεί κάθε ντοματάκι στα τέσσερα.Ανακατέψτε όλα μαζί και βάλτε τα στο φούρνο.Ψήνουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά, ή μέχρι τις 
ντομάτες και τα κρεμμύδια είναι ελαφρώς καραμελωμένα και το μεγαλύτερο μέρος του υγρού έχει εξατμιστεί. 

Μεταφορά σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε το νερό, και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά.Χρησιμοποιήστε ένα πειραγμένος τις γυναίκες πατάτας σε πολτό τη σάλτσα. Φέρτε να σιγοβράσει, γεύση για το καρύκευμα και σερβίρετε.

Esta receta de salsa de tomate asado es una gran idea cuando ya tiene el horno - mientras que el asado es la cocción, se puede hacer una salsa para su plato de pasta. La salsa de tomate asado también añadir humedad y sabor en el horno.
Hace aproximadamente 3 tazas de salsa de tomate asadoTiempo de preparación: 15 minutos
Tiempo de cocción: 1 hora, 15 minutos
Tiempo total: 1 hora, 30 minutos
Ingredientes:
1 / 4 taza de buen aceite de oliva28 onzas de tomates ciruela (preferentemente San Marzano), regular o condicionado por el Real1 / 2 cebolla en rodajas finas6 dientes de ajo, pelados1 / 4 de cucharadita de hojuelas de chile rojo2.3 resortes orégano fresco, opcionalSal y pimienta2 1 / 4 taza de agua fríaPreparación:
Precaliente el horno a 425 grados F.
Vierta el aceite de oliva en una de 13 x 9-en el molde. Añadir los ingredientes restantes, excepto el agua. Use un tenedor y un cuchillo para cortar los tomates en tessera.Anakatepste todos juntos y el lugar en fourno.Psinoume durante 1 hora y 15 minutos, o hasta quelos tomates y las cebollas estén ligeramente caramelizado y más líquido se haya evaporado.
Transferencia a una cacerola. Agregar el agua y el lugar en medio fotia.Chrisimopoiiste un machacador de papas para hacer puré la salsa. Llevar a fuego lento, el gusto para sazonar y servir.