1 αρνί γύρω στα 9-14 κιλά
αλάτι, πιπέρι, Ρίγανη
σπάγκο για ράψιμο ή λεπτό σύρμα
μια χοντρή βελόνα
Εκτέλεση
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/
Σουβλίζετε το αρνί από την ουρά και σπρώχνετε για να βγει η σούβλα από το κεντρο του κεφαλιού.
Αλατοπιπερώνετε και ρίγανη το αρνί από την εσωτερική πλευρά του. Μπορείτε να βάλετε ελάχιστο λάδι σε ένα πινέλο κουζίνας και να αλείψετε εξωτερικά το αρνί ώστε να κολλήσει επάνω στο αρνί το αλάτι. Μετά αλατοπιπερώνετε και ριγανη και εξωτερικά (στις πλάτες, λαιμό, πόδια).
Το ράβετε στο άνοιγμα με μια βελόνα με κλωστή ή με σύρμα λεπτό.
Η φωτιά πρέπει να είναι πολύ χαμηλή. Για να ψηθεί το αρνί θέλει 3-4 ώρες
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/
1 lamb around 9-14 pounds
salt, pepper, oregano
sewing string or thin wire
a thick needle
Outturn
Roasting lamb from the tail and push to get the spit from the center of the head.
Add salt and pepper and oregano lamb from the inner side. You can put oil on aminimum of cooking and brush the outside of the lamb smeared to hang onto thelamb with salt. Then salt and pepper and oregano and externally (on their backs,necks, legs).
The sew the opening with a needle with a thread or wire minute.
The fire must be very low. To cook the lamb wants 3-4 hours
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/