2019

ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΓΩΤΟΥ


Συστατικά
310 g σιρόπι βύνης
270 γραμμάρια ακατέργαστο βούτυρο αμυγδάλου
45 γραμμάρια ακατέργαστο λάδι καρύδας
105 ml γάλα αμυγδάλου (αρωματισμένο και unsweetened)
140 ml κρέμα γάλακτος αμυγδάλων,
2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
5-6 μερίδες.

Οδηγίες

Βάλτε όλα τα υλικά στο μπολ Χτυπάμε με το μίξερ, να γίνει παχύρευστη. Μεταφέρετε το μίγμα στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά ρίξτε έπειτα σε παγωτομηχανή,   40 λεπτά θα πρέπει να είναι αρκετά για να κάνουν μια κρεμώδη, πάχους παγωτό. Στο τέλος του κύκλου, βγάλτε το παγωτό από το μηχάνημα και να το διαιρέσετε σε μπολ. βαλτε στην κατάψυξη
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com