Υλικά
πράσινες πιπεριές κέρατο
τυρί φέτα τριμμένο με το χέρι
πιπέρι,ρίγανη
μαϊντανό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
λίγο λάδι για να αλείψουμε τις πιπεριές
Εκτέλεση
Πλένουμε τι πιπεριές και αφαιρούμε το επάνω μέρος τους(το καπάκι).Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και πατάμε καλά
Γεμίζουμε με το χέρι μας τις πιπεριές με το μείγμα που σχηματίστηκε.
Αραδιάζουμε τις γεμισμένες πιπεριές στο σκεύος που θα τις ψήσουμε.
Λαδώνουμε ελαφρά από επάνω με λίγο λαδάκι και ψήνουμε στους 200,μέχρι να ψηθούν και να πάρουν χρώμα.
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/