2019

σπετσιώτα Fish









ψάρι                                                                            fish
λεμόνι                                                                         lemon
ντομάτες σε φέτες                                                 sliced ​​tomatoes
ελαιόλαδο                                                                 olive oil
κρεμμύδι σε φέτες                                                onion slices
Πιπεριά  σε φέτες                                                   Green pepper
σκόρδο ψιλοκομμένο                                           garlic
φύλλα δάφνη                                                           bay leaves
μαιντανό ψιλοκομμένο                                       chopped parsley
πελτέ                                                                          paste
κρασί                                                                         wine
αλάτι, πιπέρι , ρίγανη                                         salt, pepper, oregano

Instructions


Τοποθετούμε σε ταψί το ψάρι και το αλατοπιπερώνουμε

Αδειάζουμε τη σάλτσα πελτέ  στο ταψί και βάζουμε πάνω απο το ψάρι
τοποθετούμε σκόρδο ψιλοκομμένο,  τη ντομάτα, Πιπεριά, κρεμμύδι, σε φέτες πάνω στο ψάρι. 
Αναμιγνύουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τον πελτέ, το υπόλοιπο κρασί και περιχύνουμε πάνω στο ψάρι.
Πασπαλίζουμε τη ρίγανη με μαιντανό , Το ραντίζουμε με το λεμόνι,
Και ψήνουμε στους 180 για περίπου 30 - 45 λεπτά




Place in baking the fish and add salt and pepper

Pour the sauce paste into the pan and put over fish
Place garlic, tomatoes, peppers, onion slices over the fish.
Mix the remaining olive oil, tomato paste, the remaining wine and pour over the fish.
Sprinkle the oregano with parsley, sprinkle with lemon
And bake at 180 for 30 - 45 minutes