ψάρι fish
λεμόνι lemon
ντομάτες σε φέτες sliced tomatoes
ελαιόλαδο olive oil
κρεμμύδι σε φέτες onion slices
Πιπεριά σε φέτες Green pepper
σκόρδο ψιλοκομμένο garlic
φύλλα δάφνη bay leaves
μαιντανό ψιλοκομμένο chopped parsley
πελτέ paste
κρασί wine
αλάτι, πιπέρι , ρίγανη salt, pepper, oregano
Instructions
Τοποθετούμε σε ταψί το ψάρι και το αλατοπιπερώνουμε
Αδειάζουμε τη σάλτσα πελτέ στο ταψί και βάζουμε πάνω απο το ψάρι
τοποθετούμε σκόρδο ψιλοκομμένο, τη ντομάτα, Πιπεριά, κρεμμύδι, σε φέτες πάνω στο ψάρι.
Αναμιγνύουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τον πελτέ, το υπόλοιπο κρασί και περιχύνουμε πάνω στο ψάρι.
Πασπαλίζουμε τη ρίγανη με μαιντανό , Το ραντίζουμε με το λεμόνι,
Και ψήνουμε στους 180 για περίπου 30 - 45 λεπτά
Place in baking the fish and add salt and pepper
Pour the sauce paste into the pan and put over fish
Place garlic, tomatoes, peppers, onion slices over the fish.
Mix the remaining olive oil, tomato paste, the remaining wine and pour over the fish.
Sprinkle the oregano with parsley, sprinkle with lemon
And bake at 180 for 30 - 45 minutes
Pour the sauce paste into the pan and put over fish
Place garlic, tomatoes, peppers, onion slices over the fish.
Mix the remaining olive oil, tomato paste, the remaining wine and pour over the fish.
Sprinkle the oregano with parsley, sprinkle with lemon
And bake at 180 for 30 - 45 minutes