Τσιπούρα bream fish
υλικά
αλάτι
πιπέρι
μουστάρδα
λεμόνι
ελαιόλαδο
αλατοπιπερώνουμε
στο εσοτερικο τιν τσιπουρα
βαζουμε σε ενα κατσαρολακι
μουσταρδα λεμονι ελαιολαδο νερο
τα χτιπαμε,
και τα ριχνουμε επανο απο τιν στιπουρα
βαζουμε στον φουρνο 170 βαθμους για
35 45 περίπου εξαρτάτε το βάρος τις τσιπούρες
bream
Materials
salt
pepper
mustard
lemon
olive oil
Salt and pepper
esoteriko bream in Tin
place in a pot
mustard lemon olive oil water
the chtipame,
and throwing up from Tin stipoura
Put in oven 170 degrees for
35 45 about the weight depends sea bream
Materials
salt
pepper
mustard
lemon
olive oil
Salt and pepper
esoteriko bream in Tin
place in a pot
mustard lemon olive oil water
the chtipame,
and throwing up from Tin stipoura
Put in oven 170 degrees for
35 45 about the weight depends sea bream
матеріали сіль перець гірчиця лимон оливкова олія солодкий перець в середині ципуро ми в горщику гірчичне оливкове масло ми п'ємо його і викиньте їх з наклейки ми готуємо в духовці на 170 градусів для Близько 35 45 Ви кладете вагу на морський лящ
материалы соль перец горчичный лимон оливковое масло соленый перец в середине ципуро мы в горшке горчичное лимонное оливковое масло мы пинаем его, и выбросить их с наклейки мы готовим в духовке 170 градусов для Около 35 45 Вы положили вес на морского леща