

ΥΛΙΚΑ MATERIALS
1 κιλο κοτόπουλο 1 pound chicken
15 φέτες μπέϊκον 15 slices bacon
κεφαλοτύρι Parmesan
αλάτι salt
πιπέρι pepper
ρίγανη oregano
μουστάρδα mustard
ελαιόλαδο olive oil
σπάγγο μαγειρικής cooking string
- Με ένα μαχαίρι χαράσσουμε την πέτσα κατά μήκος της ραχοκοκκαλιάς
- αφαιρούμε το κρέας από τα κόκκαλα
- απλώνουμε το κοτόπουλο με την πέτσα προς τα κάτω
- Βάζουμε επάνω το τυρί, αλάτι πιπέρι, ρίγανη και μουστάρδα μπέικον
- χρησιμοποιώντας την πέτσα τυλίγουμε το κοτόπουλο σε ρολό
- Το δένουμε με σπάγγο αλατοπιπερώνουμε Ρίχνουμε ελαιόλαδο και μουστάρδα. εξωτερικά και το βάζουμε σε ταψάκι με πατάτες
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στην πρώτη ώρα να είναι σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για δυο ώρες
With a knife score the skin along the backbone! Remove meat from bones Spread the chicken with the skin downwards Pour over bacon and cheese, salt, pepper, oregano and mustard. using skin wrap the chicken rolls. The tie with string Salt and pepper Pour oil and mustard. outside and put in pan with potatoes Bake at 170 degrees the first hour to be covered with foil for two hours