Συστατικά
Χαλβά Μακεδονικό
2 πορτοκάλια ή 2 μήλα
χυμό από λεμόνι
Κανέλα
Οδηγίες
Σε ενα αλουμινόχαρτο βάζετε από κάτω φέτες πορτοκάλι ή μήλο.
Από πάνω κόβεται μια φέτα χαλβά όχι πολυ χοντρό κομμάτι για να τυλιχτεί με το αλουμινόχαρτο και το ψήνετε ή σε σχάρα από τζάκι ή στο φούρνο.
Αφήστε το στο φούρνο προθερμασμένο βέβαια περίπου δέκα λεπτά, αλλά προτείνω να το δείτε με το μάτι γιατί ο κάθε φούρνος ψήνει διαφορετικά.
Οταν το βγάλετε πασπαλίζετε κανέλλα και αν θέλετε λεμονί ή πορτοκάλι.
180C-200C σε αέρα στην μεσαία σκάλα του φούρνου σε ταψάκι καλύτερα.
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/