2019

χοιρινή τηγανιά fried pork


υλικά                                                                    Materials















χοιρινό 1 κιλό κατά προτίμηση λαιμός

πιπεριές πράσινες κόκκινες διαφορές ότι έχουμε
κρεμμυδάκια η κρεμμύδι
αλάτι
ρίγανη
πιπέρι
κρασί λευκό η ρετσίνα 200ml
λεμονί φυσικό η χυμός
τσιγαρίζουμε της πιπεριές πρώτα και αφού πάρουν λυγώ χρώμα σοτάρουμε και τα κρεμμυδάκια και όταν μαλακώσουν ρίχνουμε το χοιρινό που το έχουμε κοπεί κομματάκια και το αλατίζουμε πιπερώνουμε ανάλογα με τις προτιμήσεις,  προσοχή μην τσιγαρίσουμε πολύ το χοιρινό και σκλήρυνει,, ρίχνουμε και το κρασάκι και σε 20΄ λεπτά
βάζουμε στο τέλος και το λεμονάκι!!!  καλή όρεξη


1 pound pork neck preferably green red peppers differences that we shallots or onion salt oregano pepper Retsina is white wine 200ml The natural lemon juice saute the peppers first and after getting lygo color and saute the onions and when soft add the pork that we cut pieces of pepper and salt according to taste, do not care much frying pork and hardened,, add the wine and 20 minutes put at the end and the lemon! bon appetite












Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:




Παιχνιδια - Paixnidia

Παιχνιδια - Paixnidia


Ανέκδοτα από το Asteiakia.gr