Συστατικά Ingredients
1 l γάλα 1 l milk
1 l γάλα 1 l milk
400ml κρέμα γάλακτος 400ml cream milk
7 βανίλιες 7 vanilla
2 κουταλιές ζάχαρη 2 tablespoons sugar
3 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη ή 20 γρ.
λίγο νερό 3 packets gelatin powder and 20 gr.
σάλτσα κερασιά little water
cherry sauce
成分
1リットルの牛乳
400ミリリットルクリーム
7バニラ
2杯、砂糖
3パケットゼラチン粉末と20グラム。
少量の水
桜のソース
1リットルの牛乳
400ミリリットルクリーム
7バニラ
2杯、砂糖
3パケットゼラチン粉末と20グラム。
少量の水
桜のソース
Οδηγίες
Βράζουμε το γάλα με την κρέμα και προσθέτουμε τη ζάχαρη και τις βανίλιες ανακατεύοντας λίγο να διαλυθούν και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Βράζουμε λίγο νερό σε ένα μικρό κατσαρολάκι και διαλύουμε τις ζελατίνες τις οποίες ρίχνουμε στο γάλα ανακατεύοντας λιγάκι.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και τοποθετούμε στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα ξεφορμάρουμε σε πιατέλα και περιχύνουμε με τη σάλτσα κερασι .
Instructions Boil the milk with the cream and add sugar and vanilla, stirring just to dissolve and remove from heat. Boil some water in a small saucepan and dissolve the gelatin which add the milk, stirring a bit. Let the mixture cool and place in refrigerator. The next day xeformaroume a platter and drizzle with cherry sauce
指示 クリーム煮牛乳はただの溶解と熱から削除攪拌、砂糖、バニラエッセンスを追加します。 小鍋で茹でいくつかの水が少し攪拌、ミルクを追加するゼラチンを溶かす。 混合クールと場所を冷蔵庫でみましょう。 翌日はプラッタと霧雨桜添えxeformaroume
Παιχνιδια - Paixnidia
Παιχνιδια - Paixnidia
Ανέκδοτα από το Asteiakia.gr |