2019

πανακότα panacotta

Συστατικά                        Ingredients   

   















1 l γάλα                                                        1 l milk
400ml κρέμα γάλακτος                               400ml cream milk
7 βανίλιες                                                     7 vanilla
2 κουταλιές ζάχαρη                                    2 tablespoons sugar 
3 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη ή 20 γρ.
λίγο νερό                                                    3 packets gelatin powder and 20 gr. 
σάλτσα κερασιά                                         little water
                                       cherry sauce

成分

1リットル牛乳
400ミリリットルクリーム
7バニラ
2、砂糖
3パケットゼラチン粉末と20グラム
少量の水
桜のソース


Οδηγίες
Βράζουμε το γάλα με την κρέμα και προσθέτουμε τη ζάχαρη και τις βανίλιες ανακατεύοντας λίγο να διαλυθούν και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Βράζουμε λίγο νερό σε ένα μικρό κατσαρολάκι και διαλύουμε τις ζελατίνες τις οποίες ρίχνουμε στο γάλα ανακατεύοντας λιγάκι.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει  και  τοποθετούμε στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα ξεφορμάρουμε σε πιατέλα και περιχύνουμε με τη σάλτσα κερασι .

Instructions Boil the milk with the cream and add sugar and vanilla, stirring just to dissolve and remove from heat. Boil some water in a small saucepan and dissolve the gelatin which add the milk, stirring a bit. Let the mixture cool and place in refrigerator. The next day xeformaroume a platter and drizzle with cherry sauce

指示 クリーム煮牛乳はただの溶解と熱から削除攪拌、砂糖、バニラエッセンスを追加します。 小鍋で茹でいくつかの水が少し攪拌、ミルクを追加するゼラチンを溶かす。 混合クールと場所を冷蔵庫でみましょう。 翌日はプラッタと霧雨桜添えxeformaroume













Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:




Παιχνιδια - Paixnidia

Παιχνιδια - Paixnidia


Ανέκδοτα από το Asteiakia.gr