2019

Γαρίδες με ταλιατελες, Γαρίδες συνταγή, Shrimp Scampi with Linguini, Shrimp, scampi,

Γαρίδες με Ταλιατέλες Shrimp Scampi with Linguini


http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/


Γαρίδες με Ταλιατέλες
Συστατικά
1 λινγκουίνι
4 κουταλιές βούτυρο
4 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,
1 μεγάλο κρεμμυδι , ψιλοκομμένο
5 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες
Πρέζα μπουκοβο,
20 μεγάλες γαρίδες,
 αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 / 2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
1 λεμόνι , χυμό
1 / 4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο μαϊντανό φύλλα
Οδηγίες
Για τα ζυμαρικά, βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό στη φωτιά να βράσει . Όταν έχει αρχίσει να βράζει, προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας αλάτι και τα λιγκουίνι. Ανακατεύουμε . και οταν ειναι ετιμα Στραγγίξτε τα ζυμαρικά

Εν τω μεταξύ, σε ένα μεγάλο τηγάνι, λιώσει 2 κουταλιές βούτυρο με 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και κόκκινο πιπέρι  μέχρι τα κρεμμύδια είναι ημιδιαφανή, περίπου 3 - 4 λεπτά. Περίοδος της γαρίδες με αλάτι και πιπέρι? προσθέστε στο τηγάνι και μαγειρέψτε μέχρι να μετατραπεί ροζ, περίπου 2 έως 3 λεπτά. Αφαιρέστε τις γαρίδες από το τηγάνι? Να αναιρέσει και να κρατήσει ζεστό. Προσθέστε κρασί και το χυμό λεμονιού και τα αφήνουμε να βράσουν. Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο και 2 κουταλιές λάδι. Όταν το βούτυρο λιωμένο, επιστρέφουν τις γαρίδες στο τηγάνι μαζί με το μαϊντανό και τα βρασμένα ζυμαρικά και Ανακατέψτε καλά και  με αλάτι και πιπέρι. πάνω λίγο περισσότερο ελαιόλαδο και σερβίρετε αμέσως.
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/

Shrimp Scampi with LinguiniIngredients1 linguini4 tablespoons butter4 tablespoons extra virgin olive oil1 large onion, chopped5 cloves garlic, slicedPinch red pepper flakes;20 large shrimp,
 
salt and freshly ground black pepper1 / 2 cup dry white wine1 lemon, juiced1 / 4 cup chopped parsley leavesInstructionsFor the pasta, put a large pot of water on the fire to boil. When it starts to boil, add two tablespoons of salt and the linguini. Stir. And when it honored Drain pasta
Meanwhile, in a large skillet, melt 2 tablespoons butter 2 tablespoons olive oil over medium-high heat. Saute onions, garlic and red pepper until onions are translucent, about 3 to 4 minutes. Season shrimp with salt and pepper; add to skillet and cook until they turn pink, about 2 to 3 minutes. Remove shrimp from pan; Set aside and keep warm. Add wine and lemon juice and bring to a boil. Add 2 tablespoons butter and 2 tablespoons oil. When butter is melted, return the shrimp to the pan along with parsley and cooked pasta and toss well with salt and pepper. over a little more olive oil and serve immediately.
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/