2019

Γλυκόξινη Κοτόπουλο Sweet and Sour Chicken


http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/



Γλυκόξινη Κοτόπουλο Sweet and Sour Chicken

Σημειώσεις
Μαγειρεύοντας το κοτόπουλο πάνω από υψηλή θερμότητα γρήγορα δίνει μια ωραία  εμφάνιση και γεύση χωρίς να χρειάζεται να τσιγαρίστε. Φρέσκο ​​χυμό πορτοκάλι στη σάλτσα και πολλά λαχανικά.

Συστατικά
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι-σάλτσα σκόρδου
2 κουταλιές ξίδι από κρασί ρυζιού
1 κουταλιά της σούπας μειωμένη περιεκτικότητα σε νάτριο σάλτσα σόγιας
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη ψιλοκομμένο φρέσκο ​​τζίντζερ
1 / 4 φλιτζάνι φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού
2 κουταλάκια του γλυκού κορνφλάουρ
4 κουταλάκια του γλυκού έλαιο φυστικιών
12  μισά στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε 1- τεμάχια
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
γλυκές πιπεριές, τέσσερα,  λωρίδες
6 κρεμμυδάκια, τεμάχια και σε λεπτές φέτες
80 γραμ μπιζέλια,
Σερβιρίσματος πρόταση, μαγειρεμένο ρύζι brun
Κομμένα τα φιστίκια για το πασπάλισμα, προαιρετικά
1. Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί το μέλι, το τσίλι-, ξύδι, σάλτσα σόγιας, το χυμό πορτοκαλιού.

2. Εν τω μεταξύ, παλτό το κοτόπουλο με 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι και θερμότητας μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Περίοδος το κοτόπουλο σε γεύση με αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε, γυρίζοντας κατά διαστήματα με ξύλινη κουτάλα, 2 λεπτά. Μεταφέρετε το μερικώς ψημένο κοτόπουλο σε ένα πιάτο. Διατηρούμε το τηγάνι.

3. Ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι 2 κουταλάκια του γλυκού στο τηγάνι? Προσθέτουμε τις πιπεριές, κρεμμύδι ,   ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι τα λαχανικά είναι τραγανά-προσφορά, περίπου 3 λεπτά. Ανακατέψτε στον προστατευόμενο κοτόπουλο? Χτυπήστε τη σάλτσα ξανά και προσθέστε το στο τηγάνι. Σιγοβράστε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να δέσει η σάλτσα πήξει και το κοτόπουλο είναι τρυφερό, 1 με 2 λεπτά. Σερβίρετε πάνω από το ρύζι
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/
Sweet and Sour Chicken
NotesCooking the chicken over high heat quickly gives a nice look and taste without having to fry. Fresh orange juice in the sauce and more vegetables.
Ingredients2 tablespoons honey1 teaspoon chili-garlic sauce2 tablespoons rice wine vinegar1 tablespoon reduced-sodium soy sauce1 teaspoon finely grated fresh ginger1 / 4 cup fresh orange juice2 teaspoons cornstarch4 teaspoons peanut oil12 chicken breast halves, cut into 1 - cutsSalt and freshly ground black peppersweet peppers, four lanes6 spring onions, pieces and thinly sliced80 g peasServing suggestion, cooked rice brunChopped pistachios for sprinkling, optional1. In a small bowl, whisk together the honey, chili, vinegar, soy sauce, orange juice.
2. Meanwhile, coat chicken with 2 teaspoons oil and heat a large nonstick skillet over medium heat. Season chicken to taste with salt and pepper and cook, turning occasionally with a wooden spoon, 2 minutes. Transfer the partially cooked chicken to a plate. We reserve the pan.
3. Heat the remaining olive oil 2 teaspoons of the pan; Add peppers, onion, stirring occasionally, until vegetables are crisp-tender, about 3 minutes. Stir in the reserved chicken; Click on the sauce again and add to pan. Simmer, stirring occasionally, until the sauce thickens and chicken is tender, 1 to 2 minutes. Serve over rice
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/