Υλικά
κατσικάκι κομμένο σε μερίδες
άγρια χόρτα
φρέσκα κρεμμυδάκια
λευκό κρασί
ελαιόλαδο
νερό ζεστό
2 αυγά
αλάτι, πιπέρι, άνηθο, μάραθο
5 ίνες από άγριο κρόκο
λεμόνια
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμύδια το κρέας. Όταν πάρει χρώμα περιχύνουμε με το κρασί και βράζουμε για 10΄ σε δυνατή φωτιά. Ζεματάμε τα χόρτα σε βραστό νερό για 8΄. Ρίχνουμε στο κρέας τα χόρτα, καλύπτουμε με το νερό και βράζουμε για 50΄. Στο τέλος αλάτι, πιπέρι, τον κρόκο, τον άνηθο και τον μάραθο. Για το αυγολέμονο: Χτυπάμε τ’ αυγά, προσθέτουμε το χυμό από τα λεμόνια και λίγο ζουμί από το φαγητό. Το περιχύνουμε στην κατσαρόλα ανακινώντας κάπου κάπου
Materials
lamb, cut into portions
wild greens
spring onions
white wine
olive oil
hot water
2 eggs
salt, pepper, dill, fennel
5 fibers from wild egg
lemons
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/
Outturn
Saute onions in oil meat. When browned, sprinkle with the wine and boil for 10 toheat. Zematame the greens in boiling water for 8. Add greens to meat, cover withwater and boil for 50. At the end of salt, pepper, egg, dill and fennel. For lemon sauce: Beat the eggs, add the juice from the lemon juice and a bit of food. Pour in thepan, shaking occasionally
lamb, cut into portions
wild greens
spring onions
white wine
olive oil
hot water
2 eggs
salt, pepper, dill, fennel
5 fibers from wild egg
lemons
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/
Outturn
Saute onions in oil meat. When browned, sprinkle with the wine and boil for 10 toheat. Zematame the greens in boiling water for 8. Add greens to meat, cover withwater and boil for 50. At the end of salt, pepper, egg, dill and fennel. For lemon sauce: Beat the eggs, add the juice from the lemon juice and a bit of food. Pour in thepan, shaking occasionally