συκωτάκια πουλιών
livers Bird
Υλικά
Αλάτι, πιπερι, ριγανη
• 1 κιλό συκωτάκια πουλιών
• 1 μεγάλο κρεμμύδι (σε ροδέλες)
• 1 ποτηράκι γλυκό κρασi
• 1 μεγάλη κούπα ζωμός κότας
• 1 κουταλιά πελτές ντομάτας
• 2-3 κόκκοι μπαχάρι
Εκτέλεση
Πλένουμε σχολαστικά τα συκωτάκια, και στραγγίζουμε. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα συκωτάκια , προσθέτουμε το μπαχάρι Αλάτι, πιπερι, ριγανη και τον πελτέ διαλυμένο στο ζωμό με το κρασί και προσθέτουμε το μίγμα στην κατσαρόλα με τα συκωτάκια. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά επί 10-15΄και σερβίρουμε αμέσως, με σπυρωτό πιλάφι.
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/
Materials
Salt, pepper, oregano
• 1 pound chicken livers birds
• 1 large onion (sliced)
• 1 cup sweet krasi
• 1 large cup chicken broth
• 1 tablespoon tomato paste
• 2-3 grains allspice
Outturn
Thoroughly wash the chicken livers, and drain. Saute onion and chicken livers, addspice salt, pepper, oregano and tomato paste dissolved in broth with wine and add themixture to the saucepan with the chicken livers. Boil over medium heat for 10-15uServe immediately grained rice.
http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/