Μαγειρίτσα
2 κιλά συκωταριά έντερα
1 φλιτζάνι λάδι
4 μαρούλια ψιλοκομμένα
10 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ρύζι
3 αυγά
λεμόνια
1 ματσάκι Άνηθος
Σέλινο
Μαϊντανός
Κόβω την συκωταριά κομμάτια
Βάζω νερό στην κατσαρόλα προσθέτω την συκωταριά και αφήνω να βράσει αργά.
Μετά από 1 ώρες προσθέτω τα κρεμμυδάκια τον άνηθο το μαρούλι, σέλινο μαϊντανό το ρύζι και το λάδι. Αλατοπιπερώνω και αφήνω να βράσει το φαγητό για 35΄
Χτυπάω το ασπράδι σε μαρέγκα και προσθέτω το χυμό λεμονιού και ανακατεύοντας συνεχώς το ρίχνω στο φαγητό,
Αφήνω να πάρει 2 βράσεις και είναι έτοιμο.
1 φλιτζάνι λάδι
4 μαρούλια ψιλοκομμένα
10 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ρύζι
3 αυγά
λεμόνια
1 ματσάκι Άνηθος
Σέλινο
Μαϊντανός
Κόβω την συκωταριά κομμάτια
Βάζω νερό στην κατσαρόλα προσθέτω την συκωταριά και αφήνω να βράσει αργά.
Μετά από 1 ώρες προσθέτω τα κρεμμυδάκια τον άνηθο το μαρούλι, σέλινο μαϊντανό το ρύζι και το λάδι. Αλατοπιπερώνω και αφήνω να βράσει το φαγητό για 35΄
Χτυπάω το ασπράδι σε μαρέγκα και προσθέτω το χυμό λεμονιού και ανακατεύοντας συνεχώς το ρίχνω στο φαγητό,
Αφήνω να πάρει 2 βράσεις και είναι έτοιμο.